Πιστοποίηση στις βασικές δεξιότητες πληροφορικής

pistopoihsh plhroforikhs


Τη σημερινή εποχή, η παγκόσμια οικονομία μετεξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε ψηφιακή. Η γνώση πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ δε θεωρείται πλέον ειδικό προσόν, αλλά θεμέλιο του εργασιακού περιβάλλοντος και της καθημερινής ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται από τους ανθρώπους των σύγχρονων κοινωνιών να αποκτήσουν εμπειρία πάνω στην χρήση της πληροφορικής και του χειρισμού των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων ΕΛ.ΙΝ.Π σας προσφέρει την ευκαιρία να πιστοποιήσετε τις ικανότητές σας στο χειρισμό των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και να αποκτήσετε πιστοποίηση αναγνωρισμένη τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα.

 

Θεματικές ενότητες

Κάθε ενότητα εξετάζεται ξεχωριστά σε μία συγκεκριμένη εξεταστική ώρα και η βάση για την επιτυχή εξέταση είναι το 70%.

Πιστοποιητικό CCU (Διάρκεια 45’ ανά ενότητα)

Windows Χρήση H/Y και Διαχείριση Αρχείων (WINDOWS) 
Microsoft Word Logo.wine Επεξεργασία Κειμένου (WORD)
Microsoft Excel Logo.wine Υπολογιστικά Φύλλα (EXCEL)
Microsoft Access Logo Βάσεις Δεδομένων (ACCESS)
Microsoft PowerPoint Logo.wine Παρουσιάσεις (POWER POINT)

Outlook.com Logo.wine

Υπηρεσίες Διαδικτύου (MICROSOFT INTERNET EXPLORER & OUTLOOK) 

 

Που απευθύνεται

✔ Σε επαγγελματίες και σε εργαζομένους, που θέλουν να είναι παραγωγικοί, αποτελεσματικοί και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
✔ Σε εταιρίες που θέλουν να αναβαθμίσουν το επίπεδο γνώσεων των υπαλλήλων τους με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας τους.
✔  Σε φοιτητές και νέους που θέλουν να εκμεταλλευτούν την λειτουργικότητα των συγκεκριμένων εφαρμογών κατά την διάρκεια της φοίτησης τους ή είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.
✔  Σε όσους θέλουν να αυξήσουν τις επαγγελματικές τους αποδόσεις, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στον εργασιακό χώρο και να διαφοροποιηθούν έναντι των υπολοίπων εργαζομένων.

 

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΕΛ.ΙΝ.Π. είναι αναγνωρισμένος φορέας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Αρ. Κωδ. Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 329/31-08-2018) και τα πιστοποιητικά που εκδίδει είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και αποδεκτά στις προκηρύξεις του Α.Σ.Ε.Π.Διαθέσιμα έντυπα

✔ Αίτηση υποψηφίου
✔ Αίτηση συμμετοχής σε εξετάσεις υποψηφίου
✔ Αίτηση εξεταστικού κέντρου
✔ Αίτηση συμμετοχής σε εξετάσεις εξεταστικού κέντρου
✔ Εξεταστέα ύλη
✔ Διαδικασία εξέτασης
✔ Χρήση και ανάκληση του πιστοποιητικού
✔ Διαδικασία ενστάσεων
✔ Εγχειρίδιο Ποιότητας

 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα εξετάσεων