Πιστοποίηση στη Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ

gnwsh xeirismos pc

 

Το Σχήμα Πιστοποίησης «Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ» αποτελεί τη δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων ως προς τη χρήση των βασικών εργαλείων και εφαρμογών που αφορούν στη χρήση Η/Υ.

Ο πιστοποιημένος στην «Γνώση Πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ», αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο στην προσπάθεια εύρεσης εργασίας ή την ενίσχυση των επαγγελματικών του προσόντων, σε όλους τους κλάδους και τις υπηρεσίες του Ιδιωτικού ή Δημόσιου Τομέα. Ο κάτοχος του Πιστοποιητικού θα είναι σε θέση να αναλαμβάνει καθήκοντα που σχετίζονται με τη χρήση Η/Υ σε ένα εξαιρετικά μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και αρμοδιοτήτων εργασίας τόσο στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, όσο και σε άλλα αντικείμενα, όπου εφαρμόζεται η χρήση του Office, το όποιο και αποτελεί το πιο δημοφιλές εργαλείο στη χρήση Η/Υ.

Θεματικές ενότητες

Κάθε ενότητα εξετάζεται ξεχωριστά σε μία συγκεκριμένη εξεταστική ώρα και η βάση για την επιτυχή εξέταση είναι το 70%. Ανάλογα με τις ενότητες που ο υποψήφιος επιθυμεί να εξεταστεί, μπορεί να επιλέξει τον τύπο του πιστοποιητικού CCU που θα λάβει.

 

Πιστοποιητικό CCU (Διάρκεια 45’ ανά ενότητα)

Windows Χρήση H/Y και Διαχείριση Αρχείων (WINDOWS) 
Microsoft Word Logo.wine Επεξεργασία Κειμένου (WORD)
Microsoft Excel Logo.wine Υπολογιστικά Φύλλα (EXCEL)
Microsoft Access Logo Βάσεις Δεδομένων (ACCESS)
Microsoft PowerPoint Logo.wine Παρουσιάσεις (POWER POINT)

Outlook.com Logo.wine

Υπηρεσίες Διαδικτύου (MICROSOFT INTERNET EXPLORER & OUTLOOK) 

 

Πιστοποιητικό Cross CCU Basic 1
(Συνολική διάρκεια εξέτασης 45’)
  Πιστοποιητικό Cross CCU Basic 2
(Συνολική διάρκεια εξέτασης 45’)
Microsoft Word Logo.wine  Επεξεργασία Κειμένου (WORD)   Windows  Χρήση H/Y και Διαχείριση Αρχείων (WINDOWS)
Microsoft Excel Logo.wine  Υπολογιστικά Φύλλα (EXCEL)   Microsoft PowerPoint Logo.wine  Παρουσιάσεις (POWER POINT) 
Outlook.com Logo.wine  Υπηρεσίες Διαδικτύου (MICROSOFT INTERNET EXPLORER & OUTLOOK)    Microsoft Access Logo  Βάσεις Δεδομένων (ACCESS) 

 

Οι εξετάσεις δύναται να πραγματοποιηθούν, είτε δια ζώσης σε πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα του ΕΛ.ΙΝ.Π., είτε εξ αποστάσεως με τη μέθοδο Proctoring.

 

Που απευθύνεται

✔ Σε επαγγελματίες και σε εργαζομένους, που θέλουν να είναι παραγωγικοί, αποτελεσματικοί και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
✔ Σε εταιρίες που θέλουν να αναβαθμίσουν το επίπεδο γνώσεων των υπαλλήλων τους με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας τους.
✔ Σε φοιτητές και νέους που θέλουν να εκμεταλλευτούν την λειτουργικότητα των συγκεκριμένων εφαρμογών κατά την διάρκεια της φοίτησης τους ή είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.
✔ Σε όσους θέλουν να αυξήσουν τις επαγγελματικές τους αποδόσεις, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στον εργασιακό χώρο και να διαφοροποιηθούν έναντι των υπολοίπων εργαζομένων.

 

250px Esyd logo

Διαπιστευμένo πιστοποιητικό από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης – Ε.ΣΥ.Δ.

 

Διαθέσιμα έντυπα

 

✔ Αίτηση Υποψηφίου

✔ Προϋποθέσεις συμμετοχής

✔ Εξεταστέα ύλη

 

 

Μερικά από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο μας και την εμπειρία του χρήστη (παρακολούθηση cookie). Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέψετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου.