Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Η Εταιρεία μας συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία τήρησης απορρήτου και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Συλλέγει προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών της. Πιο συγκεκριμένα συλλέγει: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, μόνο όταν το ίδιο το άτομο εκουσίως τα παρέχει με σκοπό την παροχή Πληροφοριών για τη συμμετοχή του σε εξετάσεις πιστοποίησης και προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων, καθώς και για λόγους επικοινωνίας. H Εταιρεία στο πλαίσιο της παροχής των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εσείς έχετε παράσχει κατά την εγγραφή για να σας ενημερώσει για το λανσάρισμα νέων υπηρεσιών που ίσως βρείτε ενδιαφέρουσες.

 

Η Εταιρεία δεν θα διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία σε άλλους τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση την κοινοποίηση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι νόμιμοι επαγγελματικοί μας σκοποί ή να εξυπηρετηθούν αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται από το νόμο.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης, αντίρρησης συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης και διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων του, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις σχετικές διατάξεις τηςς οικείας νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά καλώντας στο 215.515.0000